Troben al fons del pantà de Susqueda el cotxe de la parella desapareguda

Els dos joves, de 21 i 23 anys, no eren dins del vehicle

Els Bombers de la Generalitat han confirmat a les nou de la nit que s'ha trobat al fons del pantà de Susqueda el cotxe de la parella del Maresme desapareguda des de dijous. Els Mossos d'Esquadra han afegit que el vehicle estava al costat dret de la presa, a uns set metres de profunditat. Es tracta de l'Opel Zafira de color blau en què viatjaven els dos joves, de 21 i 23 anys, que no eren dins l'automòbil, segons han indicat els dos cossos. El dispositiu de recerca continua actiu. "Estem cobrint des de la zona més propera al pantà fins a zones més àmplies d'accessos per camins", explicava el cap de guàrdia de la regió d'emergències de Girona, Toni Valdepeñas, hores abans de trobar el vehicle.
 
Unitats subaquàtiques dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat seguiran pentinant el pantà de Susqueda dimarts al matí, alhora que efectius terrestres seguiran recorrent els possibles camins d'accés a la zona. Aquest dilluns també hi ha hagut dos helicòpters, que s'alternaven per pentinar una superfície més àmplia. L'objectiu és buscar qualsevol rastre sobre la parella del Maresme que va desaparèixer dijous.

El cap de guàrdia de la regió d'emergències de Girona, Toni Valdepeñas, ha recordat que entre els plans de la parella hi havia anar al pantà de Susqueda per fer una excursió amb caiac.

Els desapareguts són veïns de Cabrils i Arenys de Munt (Maresme). La família ha demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials, per tal de poder trobar els joves el més aviat possible. A banda de Susqueda, també creuen que els joves podien anar a Tamariu o al Montseny.