Citen a declarar l'alcalde de la Bisbal d'Empordà el 21 de setembre per l'1-O

Ho farà al Palau de Justícia de Girona

La fiscalia ha citat a declarar els alcaldes de la Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, i l'alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, per cedir locals per al referèndum de l'1 d'octubre.

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà ha estat citat a declarar al Palau de Justícia de Girona el 21 de setembre, mentre que l'alcalde de Premià de Mar i president de l'ACM prestarà declaració als jutjats de Mataró el 26 de setembre.

Sais ha indicat a través de Twitter la seva citació, amb la notificació de la fiscalia i el missatge: "Com deia dies enrere es veu que complir amb els compromisos presos amb la ciutadania és delicte. Coi de democràcia..."

Després de fer-se pública la citació, les mostres de suport a l'alcalde de la Bisbal no s'han fet esperar. Per això, l'Ajuntament ha convocat una concentració a través de les xarxes socials que es farà dijous a partir de les vuit i vint del matí a la plaça de l'Ajuntament. Paral·lelament, ERC del municipi ha organitzat una expedició en autobús que acompanyarà Sais fins al Palau de Justícia de Girona.