Rescaten el segon atrapat en l'esfondrament de Llanars

Prèviament havien tret d'enmig de la runa a la seva dona

Els Bombers de la Generalitat han rescatat la segona persona atrapada en l'esfondrament d'una casa de dues plantes a Llanars (Ripollès). Es tracta d'un home d'uns 70 anys amb fractura de turmell i cremades al 30% del cos. Prèviament havien tret d'enmig de la runa la primera afectada, la seva dona amb cremades al 70% del cos.

Els dos ferits han estat traslladats en helicòpter del SEM a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Els Bombers descarten que hi hagi més persones atrapades en l'ensorrament de la casa, situada al carrer Conflent de la població del Ripollès. Segons les primeres informacions, s'hauria produït una deflagració i els Mossos d'Esquadra en les properes hores s'encarregaran de la investigació de l'ensorrament. Els Bombers treballen per retirar aquells elements semi ensorrats que perillen de caure i netegen la zona afecta per l’esfondrament. Com a mesura de seguretat, deixaran abalisada tota la zona.

A més dels Bombers, també han treballat sis patrulles del cos de Mossos d’Esquadra, que han donat suport operatiu als Bombers i han garantit l’ordre públic a la zona. Al lloc, s’hi han desplaçat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi han efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).