Mor la passatgera del turisme implicat en l'accident mortal de l'N-II a Sant Julià de Ramis

Se suma a la víctima mortal que conduïa la furgoneta

El Servei Català de Trànsit informa que la passatgera davantera del turisme implicat en el sinistrede dilluns 24 a l’N-II a Sant Julià de Ramis (Gironès) va morir ahir a les 16.19 hores a l’hospital Josep Trueta de Girona. Es tracta de S.C.H, de 51 anys i veïna de Girona. Inicialment, el dia de l’accident va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta en estat greu.

Per tant, amb aquesta darrera víctima mortal, el balanç de víctimes d’aquesta col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta a l’N-II a Sant Julià de Ramis s’eleva a dues persones mortes, una persona ferida en estat greu i una persona ferida en estat menys greu.

Fins al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'excarceració, i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Pel que fa l'afectació viària, la carretera va estar totalment tallada al trànsit amb desviaments senyalitzats fins al voltant de les vuit del vespre, quan es va començar a donar pas alternatiu. La situació es va normalitzar finalment passades les nou.