Mor el conductor d'una furgoneta en xocar contra un turisme a l'N-II a Sant Julià de Ramis

Tres persones més han resultat ferides

  • ACN
    Fotos: ACN
  • El vehicle en el qual viatjava la víctima mortal de l'accident. ACN
    El vehicle en el qual viatjava la víctima mortal de l'accident
    Fotos: ACN

El Servei Català de Trànsit  (SCT) ha informat que aquesta tarda s'ha registrat un sinistre viari amb una víctima mortal al punt quilomètric 726,7 de l’N-II a l'altura de Sant Julià de Ramis (Gironès) en sentit Figueres.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 18:24 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col•lisió frontal entre una furgoneta i un turisme. Com a conseqüència de l'accident, ha mort el conductor de la furgoneta. A més, hi ha hagut tres persones més ferides, dues de greus i una de menys greu, les quals les han traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Arran del sinistre s'han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, de les quals dues de medicalitzades.

Quant a l’afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada al trànsit amb desviaments senyalitzats fins a les 19:58 h, quan s’ha començat a donar pas alternatiu.