La víctima mortal de l'accident de Sant Julià de Ramis és un polonès de 30 anys

El sinistre va causar tres ferits de diversa consideració

La víctima mortal de l'accident de trànsit d'ahir a Sant Julià de Ramis (Gironès) és un home de nacionalitat polonesa de 30 anys, segons ha informat aquest matí el Servei Català de Trànsit. Es tracta del conductor de la furgoneta que va xocar frontalment amb un turisme per causes que encara que s'estan investigant a la N-II, a l'alçada del punt quilomètric 726,7 en sentit Figueres, quan faltaven uns cinc minuts per a dos quarts de set del vespre. En el sinistre, van resultar ferides tres persones més, dues de les quals greus i una de poca gravetat, que van ser traslladades a l'Hospital Josep Trueta de Girona.
 
Fins al lloc de l'accident, s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d'excarceració, i quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Pel que fa l'afectació viària, la carretera va estar totalment tallada al trànsit amb desviaments senyalitzats fins al voltant de les vuit del vespre, quan es va començar a donar pas alternatiu. La situació es va normalitzar finalment passades les nou.