19 quilòmetres de cues a la C-65 i 13 a la C-35 en direcció a la Costa Brava

Les principals vies cap a la costa estan col·lapsades

(Actualitzat a les 19:45h)

La sortida de vehicles de cara a la revetlla de Sant Joan d'avui s'està començant a notar a les carreteres gironines, més concretament a la C-35, via d'accés a la Costa Brava, on hi ha cues d'uns 13 quilòmetres en tram comprès entre Vidreres i Llagostera, en sentit Platja d'Aro. De la mateixa manera, la via més congestionada és la C-65 en direcció Platja d'Aro que presenta trànsit intens durant 19 quilòmetres, des de Girona i fins ben passat Llagostera.

Amb tot, la C-66 presenta trànsit intens entre Sant Julià de Ramis i Bordils, en un tram comprès de deu quilòmetres en total.

A Figueres es registren retencions en el seu accés per la C-26 provinent de Navata i el seu enllaç amb l'N-II direcció a Roses.

D'altra banda, les vies de sortida de Barcelona i el seu àmbit metropolità registren cues quilomètriques, que en alguns casos arriben fins als 43 quilòmetres a l'AP-7 en dos trams 32 quilòmetres a la Roca del Vallès i els 11 de Mollet del Vallès, ambdós en sentit nord.

En sentit sud, també a l'AP-7, destaquen els 19 quilòmetres a Gelida, juntament amb dos més a Altafulla cap a Tarragona; i els 7 quilòmetres de retencions de Sant Vicenç dels Horts en sentit Lleida. Pel que fa a les Rondes, tant la de Dalt com la Litoral, també presenten una situació molt complicada, amb uns deu quilòmetres de cues en sentit al Nus de la Trinitat i dos en sentit Nus del Llobregat, mentre que a la B-20, s'acumulen 12,5 quilòmetres en sentit Girona i 8 més en sentit Llobregat i cap a Castelldefels.

Amb tot, la C-32 presenta cues en diversos trams, concretament quatre quilòmetres a Mataró en sentit Girona, 4,4 més a Palafolls en sentit Tordera i 6 més a Argentona, en direcció Palafolls. En un altre tram, hi ha 13 quilòmetres en sentit sud a Castelldefels en sentit Sitges i cinc quilòmetres més a Esplugues de Llobregat en sentit nord.