Enxampen un conductor de 82 anys que va circular més d'1km en sentit contrari per la C-66

Els Mossos d’Esquadra ja li han pres declaració

Els fets van succeir el passat 11 de febrer pels volts de les cinc de la tarda. Els Mossos van rebre una trucada alertant que per la C-66, pel poble de Riudellots de la Creu, circulava un vehicle en sentit contrari.

Posteriorment, diverses persones més van alertar al 112. Els agents van començar una recerca per localitzar el cotxe però no van tenir èxit. No obstant això, van obtenir una gravació on es veia la matrícula del vehicle.

Finalment, aquest divendres, els agents han aconseguit localitzar el conductor, un home de 82 anys veí del Pla de l'Estany que ha admès que es va equivocar. El tram de carretera per on va circular en sentit contrari és una autovia de dos carrils per sentit separada per una barrera de formigó.

L’home ha detallat que aquell dia hi havia poca visibilitat, pluja lleugera i hi havien núvols. El conductor anava amb les llums apagades – a diferència de la resta de vehicles- i l’intermitent del conductor encès. Els Mossos li han pres declaració i han informat dels fets a la Prefractura Provincial de Trànsit de Girona.