La número 4 d'ICV-EUiA a Girona deixa la candidatura després d'insultar els independentistes

Va carregar contra CiU i va titllar els nacionalistes de "catalufos" i "tarats"

La número quatre d'ICV-EUiA a Girona, Marina Pibernat, va publicar el divendres una bateria de piulades a la xarxa social Twitter on va començar carregant contra Covergència i Unió (CiU) acusant-la de "derechona catalufa" i "escòria" en el transcurs del debat de BTV a Barcelona.

Segons Pibernat, els nacionalistes són "catalufos" i tots aquells que "s'ofenen" per la paraula i "m'acusen de racisme es nota que són blancs i no saben de què parlen". Els exabruptes de Pibernat els va publicar en defensa d'Ada Colau, assegurant a més, que CiU "ha de ser destruïda".

A partir d'aquí l'ecosocialista va iniciar una discussió amb altres membres de Twitter, molts dels quals qüestionaven que la seva compta fos autèntica. "Ara de debò, que creguin que sóc un 'fake' per tenir cognoms catalans i no ser indepe dóna una idea bastant clara de lo tarada que està alguna gent", va reblar.

Amb tot, aquest matí des del partit s'ha emès un comunicat on s'anuncia que Pibernat ha decidit abandonar la candidatura de forma voluntària i el partit han volgut assegurar que els termes utilitzats no representen EUiA ni la coalició" com també que "ICV-EUiA reitera el seu compromís amb el dret a decidir dels catalans i les catalanes i recorda que sempre ha defensat el respecte i la tolerància".

Ampliació: Puigdemont (CiU) demana que la candidata dICV doni la cara per lincident amb Pibernat