Els bloguers del TBEX visiten el castell de Montsoriu

El grup està especialitzat en turisme familiar i viatges

Un grup de bloguers internacionals i especialitzats en turisme familiar i viatges van visitar dimarts passat, 5 de maig, el castell de Montsoriu, en el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Els bloguers, provinents de Califòrnia, Chicago, Nova York, Houston i Txèquia varen quedar meravellats del castell gòtic considerat el més imponent de Catalunya, un dels recintes medievals més importants del país. Al final de la visita, els bloguers varen fer uns tastets de cuina que varen anar a càrrec del restaurant Mariano, de Breda.

Des de que va començar l’any, el castell de Montsoriu ha anat guanyant protagonisme dia rere dia. Prova d’això són els 4.388 visitants que ha tingut durant els primers quatre mesos de l’any –fins al 30 d’abril. No és estrany, doncs, que entre els visitants d’aquests primers dies de maig, en què es va assolir un nou rècord de visitants 600 en només 3 dies- s’hagi comptat amb la presència d’aquest grup de bloguers internacionals i especialitzats en turisme familiar i viatges.

La visita dels bloguers al castell de Montsoriu s’emmarca dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, que l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona han posat en marxa i arran del qual han organitzat diversos programes de descoberta de les comarques gironines per a alguns dels bloguers internacionals més importants del món. L’objectiu d’aquest TBEX Costa Brava Catalunya 2015 ha estat donar-los a conèixer el territori per promocionar-lo a través dels seus blogs, a fi que esdevinguin importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes destinacions.