Marta Felip serà la cap de llista de CIU a Figueres en les pròximes municipals

L'actual alcaldessa ha estat ratificada aquest dimecres per l'assemblea de militants de CIU

En l'assemblea local de CiU a Figueres celebrada aquest vespre al Cercle Sport de Figueres, Marta Felip ha estat escollida per aclamació pels més del centenar de militants de CiU. En l'acte, en que Felip ha rebut un suport unànime de la militància, els delegats locals de CDC i UDC, Quim Felip i Manuel Toro, respectivament, han destacat que "el gran suport dels militants de CiU és una mostra del gran treball com alcaldessa que ha fet Marta Felip a la ciutat de Figueres". En l'assemblea també hi han estat presents el conseller Santi Vila; el secretari d'Organització de Convergència, Josep Rull; el president de la Federació de CDC a comarques gironines, Pere Vila i el president de la Intercomarcal d'Unió, Joan Cañada.

Marta Felip s'ha mostrat agraïda pel gran suport rebut en la seva proclamació com a candidata a l'alcaldia de Figueres. "Assumeixo la responsabilitat de ser cap de llista per Convergència i Unió a Figueres amb respecte, responsabilitat i honestedat. Intentaré tornar-vos tot el suport que avui em doneu, amb treball, dedicació i compromís".

Marta Felip ha expressat la seva il·lusió per encapçalar la llista de CiU assenyalant que "vaig assumir l'alcaldia com un llegat valuós de qui m'ha precedit en el càrrec. Ara em toca donar continuïtat a la feina feta, i liderar aquest projecte col·lectiu, amb il·lusió, entusiasme i amb molt d'esforç i dedicació".