'Color latent' obre les portes del fons d'art contemporani de Girona

La Casa Pastors acull fins al 14 de setembre una selecció de 70 obres d'artistes gironins

'Color latent' és el nom d'una exposició inèdita del fons d'art contemporani de Girona que recull l'obra de 70 artistes actius de la ciutat i de les comarques gironines. Es podrà veure fins al 14 de setembre en el marc del festival Girona, Temps de Flors.

A través de la pintura, l'escultura, la ceràmica, el tapís, el gravat, la fotografia, la instal·lació, el collage o el vídeo s'hi podran veure diferents formes d'expressar sensibilitats, comunicar idees o transmetre pensament i reflexió d'artistes gironins del període 1983-2013. L'exposició permetrà, a més, convertir la Casa Pastors en un nou museu per a l'art modern i contemporani gironí.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha afirmat que l'equipament situarà l'art contemporani "al mateix nivell en que es troba ja formalment el teatre o la música" i jugarà "un paper del molt pes a la ciutat del futur".

La comissaria de l'exposició, Carme Sais, ha destacat el treball realitzat per aconseguir crear un "fil conductor estilístic i cronològic de l'expo