Enxampen a Llagostera un 'fitipaldi' que circulava a 214 km/h

La velocitat màxima en aquest tram era de 100

Divendres al matí, els Mossos d'Esquadra de Trànsit van muntar un control al peu de la C-65, la variant de Llagostera (Gironès). El radar es va situar al quilòmetre 6,6 d'aquesta carretera. Passaven tres minuts de les deu del matí, quan l'aparell va enxampar un autèntic fitipaldi.

El cotxe, un Wolskvagen de color fosc, va passar rabent per davant del control. Circulava a 214 km/h per un tram on el límit de velocitat màxim es troba en 100 km/h. Els agents no van poder aturar el vehicle, però gràcies a la foto que havia fet el radar aviat van saber qui n'era el conductor. Es tracta d'un veí de Girona de 42 anys.

Els agents el van citar ahir a la comissaria de Trànsit, i allà li van comunicar que se li havien instruït diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit. Ara, l'infractor està pendent de passar a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia que porta el cas.

El fitipaldi a qui el radar de Llagostera va caçar s'enfrontarà ara a un judici. El Codi Penal castiga aquest delicte amb pena de presó d'entre tres mesos i mig any, multa de sis a dotze mesos o treballs en benefici de la comunitat d'entre 31 i 90 dies. A més d'aquesta condemna, el conductor s'enfronta a una retirada del carnet d'entre un i quatre anys.