Els Pets presenten 'Àrea petita' a Strenes en un concert únic al Teatre Municipal de Girona

Actuaran conjuntament amb la Jove Orquestra de l'Auditori

Un concert especial i únic. Amb aquesta esperit, Els Pets preparen el concert del Festival Strenes en el que presenten ‘Àrea petita’ amb la col·laboració de la Jove Orquestra de Girona. Serà el dia 29 de març, a les nou de la nit, al Teatre Municipal de Girona. Un concert diferent per conèixer el nou treball d’Els Pets amb l’acompanyament, en una dotzena de cançons, dels joves intèrprets de la formació gironina.

Els arranjaments de l’orquestra els ha fet Joan Pau Chaves, teclista d’Els Pets, pianista, baixista, compositor, arranjador i/o director musical de varis artistes, i destacat col·laborador en programes de televisió i ràdio, com Oh! Happy Day o No me les puc treure del cap, entre altres. Uns arranjaments que la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona ha treballat sota la direcció de Jordi Picorelli, qui compta amb una àmplia trajectòria dirigint orquestres, cobles i cors.

Els Pets

Els Pets són un dels grups més importants de casa nostra. Amb més de vint-i-cinc anys a les seves esquenes, han sabut reinventar-se, i mantenir-se al top dels grups amb més credibilitat i popularitat de Catalunya. Un grup obert de mires, de gran paladar melòman, de tacte indie, de saviesa espontània i delicada, de mirada atenta a tot allò que sona i es belluga, de referents que no s’oculten i d’esclats que mantenen la fam de ser. Un grup que és madur sense perdre la frescor d’haver estat molt jove. “Àrea Petita” acaba de ser seleccionat pels premis Enderrock, com el millor disc de pop de l’any.