Imputat per homicidi el conductor que va caure per un terraplè a Sant Privat d'en Bas

L'acompanyant va resultar mort després que el vehicle sortís de la via

Els Mossos d'Esquadra van imputar el 22 d'octubre passat el conductor que va provocar un accident de trànsit mortal el 13 d'octubre a Sant privat d'en Bas (Garrotxa) per un delicte d'homicidi imprudent i conducció sota els efectes de l'alcohol.

La persona imputada és un noi de 21 anys, de nacionalitat ucraïnesa i veí d'Olot, que conduïa un cotxe per la carretera d'accés de l'àrea del pícnic Els Pins quan va sortir de la via i es va precipitar per un terraplè de vint metres fins arribar el riu. Com a conseqüència, el conductor va patir ferides de caràcter lleu, mentre que l'acompanyant va resultar mort després de sortir disparat del vehicle en l'accident. Els fets es van produir el 13 d'octubre passat cap a dos quarts de set de la tarda.

Inicialment, el ferit va intentar fer creure als agents que la persona morta era la que conduïa el vehicle. Després de diverses indagacions, els mossos van comprovar que realment la persona que va morir viatjava al seient de l'acompanyant.

Al conductor se li va fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.47 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Per aquest motiu, se li va imputar un delicte relatiu al trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i un delicte d'homicidi per imprudència.

El conductor imputat serà citat properament per tal de declarar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.