Es precipita un cotxe per un terraplè de 20 metres i en mor el seu ocupant

L'accident ha tingut lloc a l'accés al pícnic Els Pins de Sant Privat d’en Bas

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta tarda s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 0,7 de la carretera d’accés a l’àrea del pícnic Els Pins a l’altura de Sant Privat d’en Bas (Garrotxa).
 
Els Mossos d'Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 18.22h. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme que posteriorment ha caigut per un terraplè d’uns 15-20 metres d’alçada fins arribar al riu. A conseqüència de l’accident, hi ha una persona morta i un altra ferida menys greu que l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona.
 
En l’accident, hi han intervingut tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa als Bombers, ateses les condicions de difícil accés en què s’ha produït l’accident, s’han desplaçat quatre dotacions entre les quals hi havia una dotació del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de Muntanya.