Cacen un conductor sense punts a tota velocitat per la C-65 a Llagostera

El radar el va enxampar anant a 132 quilòmetres per hora

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor que, sense tenir cap punt al carnet, circulava a tota velocitat per la C-65 a l'alçada de Llagostera (Gironès). L'infractor, un andalús de 42 anys, conduïa un Opel Kadett de color blanc i el radar el va caçar superant en 32 quilòmetres per hora el límit de velocitat permès en aquesta via (que es troba en 100 km/h).

Els agents, que havien muntat un control de velocitat en aquest tram de la variant del municipi, van aturar l'infractor i el van identificar. No van trigar massa a comprovar com tenia el saldo de punts a zero i, per això, van instruir-li diligències penals per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Els fets van tenir lloc el passat 20 de setembre, poc després de dos quarts de dotze del matí. Els Mossos d'Esquadra de Trànsit estaven fent un control de velocitat al quilòmetre 97 de la C-65, la variant de Llagostera. Un Opel Kadett de color blanc va passar rabent pel costat del radar, que el va caçar superant en 32 quilòmetres per hora el límit màxim de velocitat permès en aquesta carretera.


Els agents van aturar el cotx i, després d'identificar el conductor, van veure com l'home conduïa sense tenir permís de conduir. De fet, havia perdut la vigència del carnet perquè li havien retirat tot el saldo de punts. Els Mossos d'Esquadra van instruir diligències penals contra l'infractor, un veí de Huesa (Jaén) de 42 anys, i li van imputar un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Els agents van citar el conductor infractor per tal que es presenti a declarar davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.