Enxampen un veí de Figueres que conduïa a 219 km/h per l'AP-7

Els mossos li imputen un delicte contra la seguretat del trànsit

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un veí de Figueres que circulava a 219 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7 al seu pas per Bàscara (Alt Empordà). Els fets van succeir el passat dilluns 9 de setembre quan una patrulla estava fent un control de velocitat al quilòmetre 37 d'aquesta via.

Pels volts de les vuit del vespre, els agents van detectar un turisme que circulava a 219 km/h, sobrepassant en més de 109 quilòmetres el límit de velocitat màxim permès. Per aquest motiu els agents van detenir el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit. L'home haurà de presentar-se properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona estaven fent un control de velocitat a l'AP-7 quan, de sobte, van detectar un vehicle que circulava a una velocitat penalment punible. El conductor, un veí de Figueres, conduïa a 219 quilòmetres per hora en sentit nord en un tram limitat a 120 quilòmetres per hora. Per aquest motiu, els mossos van instruir-li diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El conductor haurà de declarar properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.