Detingut per atracar un conductor a punta de ganivet

L'agressor el va obligar a desplaçar-se fins el barri de la Font de la Pólvora i allà el va robar

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de setembre un lladre acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar el 25 d'agost quan el detingut va aprofitar que un vehicle estava aturat a un pas de vianants per ficar-se a dins. Armat amb un ganivet, va obligar el conductor a dur-lo fins al barri de Font de la Pólvora de Girona.

Allà, el va amenaçar de matar-lo si no li donava les claus del cotxe. El conductor, a canvi de les claus, li va oferir el mòbil. El lladre va accedir i la víctima va poder marxar del lloc dels fets. Una investigació posterior iniciada per la policia va permetre la detenció de l'home, que té antecedent i ha ingressat a presó.

El detingut és un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cassà de la Selva, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.


Els fets que van motivar la detenció van tenir lloc la tard del 25 d'agost. Un jove que circulava amb el seu vehicle per un carrer de la ciutat de Girona es va aturar en un pas de vianants. Va ser llavors quan un home va entrar dins el seu cotxe i el va amenaçar amb un ganivet dient-li que l'havia de portar al barri de Font de la Pólvora. 

Una vegada al lloc, l'home va amenaçar el conductor amb matar-lo i li va treure les claus del cotxe. Llavors, la víctima va intentar recuperar les claus oferint-li, a canvi, el seu telèfon mòbil. El lladre va accedir al canvi i, finalment, el conductor va poder marxar del lloc dels fets.  
Arran d'aquests fets es va iniciar una investigació que, gràcies als indicis recollits, va concloure el dia 4 de setembre amb la detenció del sospitós per un delicte de robatori amb violència.

El detingut, amb antecedents, va passar el 5 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.