Passa a disposició judicial l'expolicia acusat de matar la cunyada

L'home es va negar a declarar davant dels Mossos d'Esquadra

A un quart d'onze del matí l'expolicia municipal ha arribat als jutjats de Santa Coloma, fortament custodiat pels Mossos d'Esquadra. Antonio Alcaraz, de 52 anys i veí de Vilablarex, d'ençà que va ser detingut dimarts no ha obert boca davant la policia, i ara s'espera a veure si declararà o no en presència del jutge (té dret a no fer-ho, si vol).

El jutjat al qual ha anat a parar el crim de Caldes de Malavella (Selva) és el de Primera Instància i Instrucció Número 4. A més del seu advocat i la fiscal, durant la compareixença també hi serà present l'advocada de l'esposa del detingut, que va patir una ferida al coll, i que ha decidit presentar-se com a acusació particular en el cas.

Durant el passi a disposició judicial, serà quan la fiscal donarà a conèixer quins delictes se li imputen a Antonio A. L'expolicia municipal va cometre el crim aquest dimarts a primera hora del matí en una casa de la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella. En aquest domicili, era on hi vivia la família del germà del detingut, i on la dona de l'expolicia hi havia anat a passar uns dies perquè el matrimoni passava per hores baixes.

Antonio A. va arribar a l'habitatge pels volts de les nou del matí i, aprofitant que la seva dona i la cunyada sortien del garatge, es va començar a discutir amb elles. L'expolicia va tallar el coll a la víctima, de 37 anys, amb un ganivet i també va ferir la seva esposa, que és coordinadora dels agents cívics de Girona.

Després, ell mateix va portar la seva dona fins a l'hospital Santa Caterina de Salt (Gironès) perquè li curessin les ferides que li havia provocat al coll. Va ser allà, precisament, on els Mossos d'Esquadra el van detenir. La dona va ser intervinguda d'urgència i continua ingressada, tot i que fora de perill.