ERC de Girona presenta la candidatura completa a les eleccions municipals

S'ha fet aquest matí en un acte a la Devesa

Esquerra Republicana a Girona ha presentat avui tots els noms que conformaran la llista de la candidatura a les municipals. “Tenim un equip que és el reflex de la Girona que avança”, ha assegurat el Vicealcalde i alcaldable republicà, Quim Ayats, que destaca que és una llista “amb talent i expertesa per fer front als reptes que viu la ciutat”.

“Girona té tot el potencial per caminar endavant, amb més determinació i decisió. Girona té totes les capacitats per encarar el futur amb més ambició i il·lusió”, ha remarcat.

Durant l’acte de presentació, que s’ha fet al Parc de la Devesa, l’alcaldable Ayats ha assenyalat que “és un orgull tenir una candidatura que combina l’experiència i la renovació necessàries en aquest moment tan important per la nostra ciutat”, i ha avançat que “haurem de respondre amb noves receptes als nous desafiaments, i no repetir velles fórmules obsoletes”.

Sobre l’equip, Ayats ha assegurat que “és una sort formar part d'una candidatura que creix i suma persones de diverses sensibilitats polítiques i socials amb l’objectiu de fer avançar Girona”. “És imprescindible agrupar més persones per ser més forts i fortes i aconseguir una Girona més dinàmica i activa”, ha destacat.

Durant l’acte, el Vicealcalde i alcaldable republicà, ha tingut unes sentides paraules de record per Josep Saguer i Ricart, exregidor de l’Ajuntament de Girona i exdelegat d’Esports de la Generalitat, que ha mort aquesta setmana i que formava part de la candidatura republicana a les eleccions municipals.

A banda dels 12 primers candidats i candidates que Esquerra ja va fer públics fa unes setmanes, formen part de l’equip de Quim Ayats la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta i Solà;  l’exregidor i exdiputat Joan Olòriz i Serra; el secretari general de Justícia de la Generalitat, Jordi Martinoy i Camós; Josep Serra i Palomar, exgerent de la UdG; Esther Fanyanàs i Ropero (Jovent Republicà); Jaume Heredia i Quicios, director mèdic de l’Hospital d’Olot; Anna Tortosa i Sala, presidenta de l’Espai LGTBI; Ramon Aymerich i López (Jovent Republicà); Teresa Juanola i Juncà; Joan Bertran i Garcia, AVV de Can Gibert; Marina Vinardell i Trota (Jovent Republicà); Salva Romero i Garcia, ambientòleg i professor de secundària; Laura Muntaner i Muñoz, cardiòloga; Anna Gibert i Grau, professora secundària; i com a suplents, Anna Costa i Vidal, jurista; Josep Maria Barneda i Moya, historiador; Georgina Martos i Segovia, AVV Germans Sàbat; Josep Maria Dalmau i Alsina, secretari de l’AVV de Can Gibert; Anna Grabuleda i Salart, directora de l’escola Marta Mata; Lluís Corominas i Mainegre; Roser Vidal i Pallarols, mestre; Alexandre Vila i Pérez, músic; Judith Trenchs i Serradell, informadora tècnica sanitària, i l’exregidor Miquel Poch i Clara.

Cal recordar que l’actual directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona, Raquel Robert i Rubio, ocuparà el segon lloc de la candidatura d’Esquerra Republicana en les eleccions municipals del 28 de maig.

La segueix l’actual regidor d’Educació, Infància i Esports a l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i Martínez; i la regidora de Ciutadania, Participació i Dinamització Territorial, M. Àngels Cedacers i Hervàs. Com a número 5 s’incorpora Karim Sabni i El Garraf; seguit de la regidora de Joventut i d’Habitatge i Eficiència Energètica, Annabel Moya i Gàlvez, que ocupa la posició número 6.

 Joan Sibill i Termes i Sílvia Martínez i Sebastián, ocuparan les posicions 7 i 8 respectivament, i el portaveu de Jovent Republicà a Girona Joan Pons i Puig i Bruna Ruhí i Vidal, s’incorporen com a 9 i 10. Tanquen els 12 primers Ricard Massanas i Garcia i Marta Zambudio i Muñoz.