Un conductor begut s'encasta contra un fanal i una caseta davant la platja a Roses

La Policia Local va trobar una ampolla de whisky a l'interior del vehicle

El conductor d'un vehicle de gamma alta va provocar diverses destrosses a l'avinguda Rhode de Roses (Alt Empordà), just al davant de l'Oficina de Turisme del municipi quan el matí del diumenge va protagonitzar un accident.

Els fets van tenir lloc a les 7:10h quan l'home va perdre el control del cotxe i va topar contra un fanal (arrancant-lo sencer) i posteriorment encastant-se contra una caseta, destrossant un cartell que hi ha col·locat al lateral de la façana que, al seu torn, va quedar esquerdada.

Fins allà s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local que, en arribar, es van trobar la porta del conductor oberta però sense ningú al seu interior. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat també s'hi van apropar alertats per una olor de cremat provinent del cotxe.

Després de desconnectar les bateries van registrar el vehicle i van localitzar una ampolla de whisky buida al seu interior. Instants més tard un home es va apropar als agents que havien acordonat la zona i els va confessar que ell era el propietari del turisme.

El conductor, visiblement begut, va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia per part dels agents de la Policia Local i va donar positiu. Per tot això se l'investiga per un suposat delicte contra la seguretat viària i per conduir sota els efectes de l'alcohol.

La brigada municipal de Roses es va encarregar de netejar les destrosses mentre una grua va retirar el cotxe.