Detingut el pilot del globus aerostàtic turc on van morir les dues veïnes de Lloret de Mar

Aquell no va ser l'únic accident registrat per la companyia Istambul Balloons el mateix dia

El pilot del globus aerostàtic on dimarts al matí van morir dues veïnes de Lloret de Mar (Selva), ha estat detingut, segons publica el diari turc 'TRT Haber'. Les dues víctimes, Maria Cristina Baltrons, de 62 anys, i Dolors Masana, de 64, eren de viatge a Turquia amb un grup del mateix municipi i van fer un recorregut turístic en l'aparell per la Capadòcia.

Durant la maniobra d'aterratge el globus es va accidentar. A banda de les dues víctimes mortals hi va haver tres persones més ferides. Al globus hi viatjaven 30 persones. Segons el rotatiu turc, el pilot M. M. A. K., va ser detingut després del sinistre i va ser traslladat a una comissaria de policia, des d'on va ser posat a disposició judicial. El diari afegeix que el jutge de guàrdia va ordenar l'arrest del pilot.

Segons ha pogut saber El Gerió Digital aquell no va ser l'únic accident en globus aerostàtic que es va registrar aquell dia. Segons una turista italiana que ha contactat amb aquest diari, minuts abans un altre aparell propietat de la mateixa companyia, Istambul Balloons, va patir un aterratge forçós degut a la força del vent.