Arriba el judici pel crim dins una discoteca de Lloret de Mar el 2017

El fiscal demana 24 anys de presó per l'acusat de matar un turista d'una puntada de peu al cap

El judici contra Rassoul B., acusat de matar a un jove turista italià de 22 anys durant una baralla l'estiu del 2017 en una discoteca de Lloret de Mar (Selva) arriba el proper dilluns 30 de maig a l'Audiència de Girona. L'agressor és un home de nacionalitat txetxena que resideix a França i està acusat del delicte d'assassinat. El fiscal demana una pena de 24 anys de presó.

Els fets van tenir lloc la matinada del 12 d'agost de 2017 vora les tres de la matinada quan es va iniciar la baralla dins la discoteca St. Trop del carrer Riera de Baix de Lloret. Estant en la pista, l'acusat, per causes que es desconeixen, va propinar una empenta a la víctima, que li va retornar.

Davant això, el processat va propinar-li un fort cop de puny a la víctima que li va provocar que caigués a terra. Tot seguit, amb intenció de posar fi a la seva vida, tenint l'acusat coneixements de tècniques de lluita lliure, li va propinar una forta puntada al cap que va provocar la seva mort.

Arran del crim l'Ajuntament de Lloret de Mar va tancar la discoteca reclamant una memòria de seguretat i el pla d'autoprotecció, a més dels contractes dels dos vigilants de seguretat que va ser entregat a mitjans del mes d'agost d'aquell any. A partir d'allà el consistori també va decidir intensificar el control damunt les discoteques i locals d'oci nocturn per comprovar que complien la normativa de seguretat. Per això, es va enviar un requeriment a disset locals –tots ells, amb aforament superior a les 500 persones- perquè li aportessin la memòria de seguretat i el pla d'autoprotecció. Entre aquests documents hi havia d'haver els contractes dels vigilants.