El jutjat accepta la Fecasarm com a acusació popular en el cas de Lloret de Mar

L'entitat demanarà una pena de 20 anys de presó per a l'acusat

El jutjat d'instrucció número 4 de Blanes (Selva) ha acceptat aquest dilluns que la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) actuï com a acusació popular en el cas de l'homicidi de dissabte passat a la discoteca St Trop de Lloret de Mar. L'entitat informa que és la quinzena causa judicial en la qual se l'accepta per casos de violència relacionada amb l'oci nocturn. L'objectiu de l'entitat, s'indica en un comunicat, és "alliçonar" els autors d'aquest tipus de violència i "dissuadir" de la comissió d'actes similars.
 
Pel que fa al tema concret de la mort a la discoteca, l'entitat indica que els seus serveis jurídics han estat examinant les actuacions i el vídeo de l'agressió i han arribat a la conclusió que els fets es podrien subsumir en un presumpte delicte d'assassinat, per la qual cosa demanaran una pena de 20 anys de presó.

D'altra banda, l'entitat espera poder presentar aquest dimecres davant l'Ajuntament de Lloret de Mar la documentació que es va requerir a la discoteca amb l'objectiu que pugui tornar a obrir les portes.