Mor la dona ferida en l'accident d'ahir a l'N-260 a Ordis

La víctima és una veïna de Vila-sacra de 79 anys

ACTUALITZACIÓ 13:11h | La dona que va resultar ferida crítica en un accident de trànsit a l'N-260 ahir a Ordis (Alt Empordà) va morir poc després d'ingressar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els altres ferits, dos homes en estat greu i menys greu, segueixen ingressats en el mateix centre.

El sinistre va tenir lloc en un punt negre d'aquesta carretera on habitualment es registren accidents on hi ha l'encreuament amb la C-26. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió per envestida entre dos turismes. La passatgera davantera d’un dels dos cotxes va resultar ferida en estat crític i va ser traslladada a l’hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment ha mort. Es tracta d’una dona de 79 anys, P.B.F., veïna de Vila-sacra. En el xoc també hi van resultar ferits els dos conductors dels vehicles, un greu i l’altre menys greu, també traslladats al mateix hospital.

Fins allà s'hi van desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) juntament amb l'helicòpter medicalitzat.

Un punt negre

L'accident ha tingut lloc el mateix dia que s'ha informat que l'Estat modificarà el traçat en aquest punt i introduirà millores abans d'acabar l'any, aplicant una inversió de 5 milions d'euros (MEUR).

El projecte constructiu, és una reivindicació realitzada des del territori a l’Estat. A través del senador altempordanès, Jordi Martí, s’ha fet palesa la necessitat de millorar aquesta intersecció per la seva perillositat i sinistralitat, així com pel volum de vehicles que la utilitzen, ja que és el punt de connexió entre l’Eix Pirinenc (N-260), l'N-II i l’autopista AP-7 a través de la C-26.