Un ferit crític, un greu i un menys greu en un xoc entre dos vehicles a l'N-260 a Ordis

Tots tres han estat traslladats al Trueta en helicòpter i ambulància

ACTUALITZAT 19:22h | Una dona ha resultat ferida crítica, un home ferit greu i una dona ferida menys greu en un xoc per envestida entre dos vehicles a l'N-260 al seu pas per Ordis (Alt Empordà) segons ha pogut saber El Gerió Digital. El sinistre ha tingut lloc en un punt negre d'aquesta carretera on habitualment es registren accidents on hi ha l'encreuament amb la C-26.

La topada s'ha registrat a les 15:44h quan, per causes que encara es desconeixen, dos turismes han col·lisionat. Fins allà s'hi han desplaçat unitats dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) juntament amb l'helicòpter medicalitzat.

Tots tres han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, un d'ells en helicòpter i els altres dos en ambulància.

Un punt negre

L'accident ha arribat en el mateix dia que s'ha informat que l'Estat modificarà el traçat en aquest punt i introduirà millores abans d'acabar l'any, aplicant una inversió de 5 milions d'euros (MEUR).

El projecte constructiu, és una reivindicació realitzada des del territori a l’Estat. A través del senador altempordanès, Jordi Martí, s’ha fet palesa la necessitat de millorar aquesta intersecció per la seva perillositat i sinistralitat, així com pel volum de vehicles que la utilitzen, ja que és el punt de connexió entre l’Eix Pirinenc (N-260), l'N-II i l’autopista AP-7 a través de la C-26.

A banda d’aquest compromís, des del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana també s’han mostrat disposats a valorar altres actuacions i mesures com ara la instal·lació d’una senyalització vertical provisional per tal de reduir la perillositat i l’accidentalitat en aquest punt mentre no s’iniciï l’execució de les obres.