Detingut un home a Banyoles que venia droga a través de les xarxes socials

Una patrulla de paisà l'ha interceptat amb 250 grams de marihuana al damunt

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Banyoles (Pla de l'Estany) que venia droga a través de les xarxes socials. Una patrulla de paisà l'ha interceptat aquest dimarts al migdia quan sortia del pis on viu, un habitatge situat a l'avinguda Països Catalans.

Els agents ja tenien clar que en aquest domicili s'hi estaria fent tràfic de drogues, perquè feia dies que ho investigaven. El detingut, que té 36 anys, portava dues bosses de marihuana al damunt preparades per vendre. En total, cap a 250 grams de droga. Per això, els Mossos l'han detingut per un delicte contra la salut pública. Es dona la casualitat que al pis on viu el detingut, precisament, els Mossos ja hi van fer una entrada i escorcoll per drogues ara fa gairebé un any.

La investigació que ha permès detenir el traficant va començar a principis de gener. Va ser llavors quan els Mossos de Banyoles van rebre l'avís que s'estaven oferint drogues a través de xarxes socials. I que el lloc de venda, precisament, es trobava a la ciutat.

A partir d'aquí, els agents van anar estirant el fil i van descobrir que el lloc des d'on es traficaria és un pis situat a l'avinguda Països Catalans. Ja el coneixien, perquè precisament el març de l'any passat els Mossos ja hi van fer quatre detingut durant una entrada i escorcoll. També, per tràfic d'estupefaents.

Aquest dimarts, cap a la una del migdia, una patrulla de paisà ha detingut un dels qui resideixen a l'habitatge per un delicte contra la salut pública. És un home de 36 anys a qui els agents han interceptat quan sortia del portal. Després d'aturar-lo, durant l'escorcoll li han trobat 250 grams de marihuana al damunt, preparada per vendre. Els cabdells de droga estaven repartits en dues bosses.