Investiguen els autors dels nou incendis a contenidors a Salt el diumenge

Mossos d'Esquadra i Policia Local estan revisant les càmeres de videovigilància

Agents de la Policia Local de Salt (Gironès) i els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal d'esbrinar qui són els autors dels nou incendis a contenidors i brossa acumulada que es van produir al llarg d'aquest passat diumenge pels carrers de la ciutat.

Per a fer-ho es valdran de les càmeres de videovigilància situades en diversos punts del municipi. Així ho ha anunciat l'Ajuntament de Salt que ha fet seguiment del reforç de la concessionària FCC Medio Ambiente per complir amb el serveis mínims.

En aquest sentit, el consistori assenyala que a l'entorn dels mercats municipals, escoles i centres sanitaris cal fer la recollida habitual tal i com marca la normativa. Amb tot, aquest matí, a les proximitats del 50% dels centres educatius no s'havia normalitzat el servei i, és per això, que han reclamat a l'empresa que incrementi encara més el dispositiu.

Finalment, després de tres dies de la tercera mediació fracassada entre treballadors i empresa, l'Ajuntament reclama a ambdues parts que tornin a seure a negociar en una quarta mediació i que "no s'aixequin de la taula fins haver arribat a un acord".