Falsifiquen els tiquets de les begudes i els entrepans de les barraques de Girona

Algunes entitats han posat el crit al cel per les pèrdues econòmiques

La primera nit de barraques a les Fires de Sant Narcís molts usuaris es queixaven de les llargues cues generades a l'hora de comprar tiquets per a les consumicions. Ara la picaresca ha fet acte d'aparició no només per estalviar temps, sinó també diners. Les darreres hores han començat a circular per la Copa falsificacions dels tiquets per tal d'aconseguir els productes gratis.

El preu de cada una de les butlletes és de 4,5 euros que serveixen per a beure com també per aconseguir entrepans. El modus operandi és simple; adquireixen un tiquet per via legal, se l'emporten a casa on és escanejat, duplicat en un processador de textos i posteriorment imprès massivament mitjançant un foli de color verd que es pot aconseguir en qualsevol copisteria.

Les queixes no s'han fet esperar i algunes entitats que participen a la barra comuna ja han posat el crit al cel per les pèrdues que això els està generant. Amb tot, mentre alguns usuaris empren aquesta pràctica per a estalviar-se temps i diners, d'altres la porten a terme per a guanyar-se uns quants euros, fent-ne revenda entre els arbres de la Devesa en plena nit.