Quatre detinguts pels enfrontaments davant la Cambra de Comerç de Girona el 14-N

Els Mossos d'Esquadra els han identificat a partir de les gravacions de la càmera de seguretat que hi ha a la seu

L'enfrontament davant la seu de la Cambra de Comerç va tenir lloc durant una manifestació alternativa convocada amb motiu de la vaga general. La marxa va aplegar un miler de persones, que durant la marxa van anar empastifant amb pintura i ous les sucursals de diferents entitats bancàries.

Va ser a la seu de la Cambra de Comerç, però, quan la tensió va pujar de to. Les imatges de la càmera de seguretat, que enfoca el carrer, mostren com dos manifestants s'acosten a l'entrada. Des de dins, la porta s'obre i és aleshores quan el gruix de persones intenta entrar en massa a l'entitat.

Els pocs policies d'uniforme que en aquell moment custodiaven l'entrada -i que seguien la manifestació- els intenten aturar, però els manifestants aconsegueixen entrar a l'interior durant uns moments. Arran d'aquests enfrontaments, tres agents van patir diverses contusions i una caporal va haver d'anar a urgències, perquè un vidre trencat li va fer un tall a la mà.

Els manifestants van destrossar l'entrada de la Cambra de Comerç. Entre d'altres, hi van tirar petards, pintura i escombraries.

Aquest matí, els Mossos d'Esquadra han fet quatre detencions en relació a aquests aldarulls. Els agents han identificat els manifestants a través d'imatges i gravacions i, durant aquest matí, els han anat detenint un a un.