Busquen figurants per una sèrie de Netflix amb Amaia Salamanca que es rodarà a Blanes i Lloret

'Bienvenidos a Edén' és un thriller juvenil que comptara amb vuit capítols

Els propers dies els municipis de Blanes i Lloret de Mar (Selva) tornaran a ser un plató de rodatge per a una sèrie de televisió i es busquen figurants per a participar-hi. En aquesta ocasió es tracta d’una producció de Netflix i que porta per títol ‘Bienvenidos a Edén’. En ella hi apareixen actors com Amaia Salamanca, Amaia Abersasturi, Ablert Baró, Ana Wagener, Guillermo Pfening o Belinda Pop.

En el càsting es busquen homes i dones majors de 16 anys que vulguin intervenir-hi. En cas de voler-hi participar cal enviar un correu electrònic a eduardo.garcia@temps.es indicant en l’assumpte ‘ISLA’. S’hi ha d’aportar diverses dades, com ara el nom i cognoms, telèfon de contacte i l’edat.

També s’han d’indicar les talles –alçada, talles de pantaló i samarreta i número de peu pel calçat-; el lloc de residència; si es disposa de vehicle propi; disponibilitat temporal; i dues fotografies recents de la cara i del cos sencer, sense portar ulleres de sol ni gorres que tapin la cara. Des del Departament de Selecció de Càsting es posaran en contacte amb les persones escollides. Les proves no es fan de manera presencial sinó telemàticament per evitar contagis de covid-19.

La sèrie consisteix en un thriller juvenil que també serà enregistrat a Malgrat de Mar, Barcelona, Lanzarote, San Sebastian i Teruel, entre d’altres municipis. Està produïda per ‘Brutal Media Producciones’ per a Netflix, i la dirigeixen Daniel Benmayor i Menna Fité.

La primera temporada tindrà vuit capítols i l’argument gira a l’entorn d’un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música a una illa paradisíaca. Una dotzena d’ells perden el vaixell de tornada i s’han de quedar a l’illa.