César Martínez, nou cap de la Policia Local de Lloret de Mar

Va arribar al municipi el 2009 provinent de Granollers

El nou cap de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva), César Martínez, ha estat presentat aquest migdia. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, ha explicat que “quan l’excap de la Policia Local, Joaquim Martin, ens va informar de la seva decisió de començar un nou projecte a Sant Cugat varen tenir clar que el relleu seria intern i que la persona idònia era el sotsinspector César Martínez; un agent que gaudeix d’un gran respecte dins de la plantilla i que té un gran coneixement de la realitat social de Lloret de Mar”.

Martínez va arribar a Lloret de Mar l’any 2009 provinent de Granollers on era sergent i actualment és sotsinspector a la Policia Local de Lloret de Mar i porta tota l’àrea operativa. A dia d’avui la plantilla de la Policia Local té un centenar d’efectius.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha recordat que el municipi “disposa d’una Policia Local valorada arreu de Catalunya i altament especialitzada, basada en la policia de proximitat, i amb divisions com la Policia administrativa, Unitat Canina, Unitat K9 (policia en bicicleta), amb capacitat d’avançar-se i actualitzada amb implementació d’eines tecnològiques coms els drons com eina de seguretat ciutadana”. Sobre el nou cap de la Policia Local ha destacat que és una persona “respectada, ferma, compromesa, ponderada, que afronta els reptes i que assumeix la direcció en el seu moment professional just”. Tant l’alcalde com el regidor han volgut agrair a en Joaquim Martín la seva dedicació i professionalitat durant aquests 8 anys.

César Martínez durant el seu parlament ha remarcat que “continuaré treballant en la línia que hem fet fins ara, un projecte de èxit que té la seva principal força en cada el compromís dels agents del cos”.

Durant la presentació el sotsinspector Jordi Bertran ha dedicat unes paraules de comiat al excap de la Policia Local i de benvinguda al nou cap de la Policia Local.