El jutge ordena l'ingrés a presó del detingut pel crim de la noia de Salt

Douglas Y.O.L continua ingressat a l'Hospital Trueta després de precipitar-se per un segon pis al domicili on vivien

Una germana de la víctima va explicar que l'agressor havia estat denunciat per ella després que li donés un cop de puny a la panxa quan estava embarassada de la criatura que tenen en comú -una nena de dos mesos- i que havia demanat l'ordre d'allunyament. Tot i això, van continuar vivint junts perquè ella creia que "havia canviat", segons explica la família. La noia tenia una altra filla de cinc anys d'una anterior relació, també hondureny que va morir l'any passat.

Més d'un centenar de persones, entre veïns, família, treballadors de l'Ajuntament i representants de Mossos d'Esquadra i Policia Local es van concentrar dilluns al migdia per donar suport a la família de la víctima i condemnar els fets. Al vespre, es va fer una acte de recordatori a les portes del domicili. Des de llavors, s'ha iniciat una campanya per recollir diners per pagar el seu enterrament, que es farà a Salt, on la jove hi té família, entre les quals hi ha la seva mare, que serà qui es quedarà amb les dues filles.

La investigació continua oberta i, entre els punts que caldrà aclarir, figura com va ser que Douglas Y.O. L. va acabar precipitant-se daltabaix del balcó, tot i que els primers indicis apuntaven que s'hi hauria tirat ell mateix. L'home va caure des d'un segon pis però va sobreviure i va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Josep Trueta on resta ingressat.