Una vintena d''indignats' continuen acampats a la plaça Independència de Girona

Els activistes han explicat que membres de l'Ajuntament, la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra els han visitat durant la nit

Els 'indignats' han explicat que, durant la nit i matinada de dissabte a diumenge, diversos responsables de l'Ajuntament de Girona i agents de la Policia Municipal i dels Mossos d'Esquadra els han demanat "reiteradament" que desallotgessin la plaça perquè estaven incomplint la ordenança de convivència ciutadana. No obstant això, els indignats han rebutjat la proposta dels agents.

De moment, només quatre comerciants han instal·lat les seves parades en aquesta ubicació. Els empresaris han explicat que els 'indignats' no els molesten i han detallat que no veuen "cap inconvenient" amb l'acampada dels activistes.

Els 'indignats' han explicat que volen continuar instal·lats a la plaça Independència fins el proper 15 de maig. Durant aquest dies portaran a terme diverses mobilitzacions i actes. En concret, aquest diumenge, els activistes tenen previst realitzar diverses xerrades i debats sobre la problemàtica de l'energia nuclear, el sistema capitalista i la sanitat pública. A més, instal·laran una exposició fotogràfica que repassa els actes i mobilitzacions que els 'indignats' gironins han realitzat des del naixement del moviment.