Tretze dotacions terrestres i quatre d'aèries dels Bombers extingeixen un incendi forestal a Osor

El foc s'ha originat a tocar d'una casa on els propietaris cremaven rostolls i s'està investigant si la foguera estava permesa

L'incendi ha calcinat 1,7 hectàrees de vegetació. Fins al lloc s'hi ha desplaçat quatre mitjans aeris i tretze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. Aquesta tarda, hi queden les dotacions terrestres, que remullen la zona afectada.

Posteriorment, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d'un altre incendi, en aquest cas a Castellnou de Bages. L'avís s'ha donat cap a dos quarts de dues del migdia. Un foc afectava vegetació forestal a tocar del quilòmetre 52 de la carretera BP-4313, al nord de Súria. Les flames han progressat per un vessant en un paratge conegut com a Llacs d'Argençola. Els Bombers hi han treballat amb deu dotacions terrestres i dos mitjans aeris (un helicòpter de comandament i un avió de vigilància i atac). L'incendi ha estat controlat poc després de les tres del migdia. Segons dades provisionals, les flames han cremat una extensió d'1,8 hectàrees.