La roba d'abric, el més buscat en la 20a edició de la Firarebaixa de Girona

L'organització es planteja allargar fins a set dies totes les pròximes edicions del saló

Segons Albar, durant el cap de setmana hi ha hagut "molt moviment" al saló de rebaixes de Girona i, per això, augura "un balanç molt positiu" de la fira. El saló va decidir allargar dos dies més la Firarebaixa, de forma excepcional i improvisada, després de rebre les queixes dels empresaris i dels expositors que es troben dins els 8.000 metres de la fira. Els expositors asseguraven que l'onada de fred siberià i l'alarma social pel mal temps havien "jugat una mala passada" provocant una disminució del nombre de clients durant el segon dia d'obertura del saló.

Albar ha destacat que "després de veure com funciona el saló durant els propers dos dies" decidiran si allarguen la fira set dies en totes les pròximes edicions. Segons la directora, "el més important és que els empresaris venguin i els clients estiguin contents". Enguany, la roba d'abric com els guants, les bufandes o els abrics han estat els elements "estrella" de la fira. Albar ha destacat que "després d'un hivern amb temperatures molt altes", les botigues tenien molt d'estoc que, ara, s'ha pogut posar a la venda.

En aquesta edició, la Fira compta amb 120 expositors, dels quals un 46,6% de moda per a home i dona, un 13,3% de roba infantil, un 13,3% de roba de la llar, un 8,57% de complements o perfumeria i un 8,57% de sabateria a més d'una gran oferta en sector del mobiliari.