Firarebaixa de Girona arriba a la 20a edició amb més presència del sector del moble

La directora de la Fira de Girona, Anna Albar, augura un "bon any" per a la fira tot i que preveu els mateixos visitants que el 2011

La directora de la Fira de Girona ha destacat que durant els últims anys el sector del mobiliari ha anant ampliant el nombre d'estands dins el saló de les rebaixes consolidant-se com un sector més dins la fira.

Ofertes en moda, mobiliari o cosmètica

Durant cinc dies, des de l'1 i fins al 5 de febrer, els interessats podran trobar tota mena d'ofertes en l'àmbit de moda, complements, cosmètica, sabateria, parament de la llar, llenceria o fins i tot vehicles d'ocasió, entre molts altres sectors. L'entrada al saló de rebaixes és lliure.

Albar ha destacat que, la fira, durant aquests 20 anys, s'ha consolidat com "un bon punt perquè les empreses puguin ensenyar la seva oferta" i vendre "els productes de temporada a preus molt rebaixats".

Albar també ha fer referència a les dades de l'enquesta que es va realitzar entre el públic assistent a la fira l'any passat. Segons la directora de la Fira de Girona, l'estudi ressalta que entre setmana - de dilluns a divendres- la majoria dels visitants són "gent molt compradora provinent de Girona ciutat", assegura Albar. Durant el cap de setmana però, la majoria dels visitants són veïns de les diverses comarques gironines. A més, destaca que el perfil de les persones que van el saló durant la setmana són majoritàriament dones d'entre 30 i 50 anys que compren per a tota la família, una tendència que varia el cap de setmana quan els visitants són majoritàriament parelles o famílies.

La directora de la Fira de Girona també ha destacat que l'any passat es va poder apreciar un augment de les visites de persones procedents del sud de França. Enguany també s'esperen visitants de la Catalunya Nord i de l'àrea de Barcelona.

En total, 120 expositors ocuparan tot l'espai del palau de Fires de Girona que compta amb 8.000 metres quadrats.