Firarebaixa de Girona s'allarga dos dies per una davallada de visitants a causa del mal temps

L'organització ha decidit mantenir el saló fins dimarts vinent per facilitar les compres als visitants després de l'onada de fred siberià

La directora de la Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que "el mal temps i les nevades dels últims dies a més de l'alarma creada pel temps" ha afectat al saló de rebaixes amb un descens de visitants durant el segon dia de la fira, un dels dies amb més públic. Per això, l'organització ha decidit allargar dos dies més, fins al proper dimarts, aquesta fira de rebaixes.

Segons les diverses enquestes realitzades per la Fira de Girona, dimecres -el dia d'inici del saló- és el dia on es registra un major nivell de despesa per part dels visitants. Enguany, en aquesta 20a edició, més de 200 persones van visitar el gran estoc de rebaixes en el dia de la seva inauguració.

En aqueta edició, la Fira compta amb 120 expositors, dels quals un 46,6% de moda per a home i dona, un 13,3% de roba infantil, un 13,3% de roba de la llar, un 8,57% de complements o perfumeria i un 8,57% de sabateria a més d'una gran oferta en sector del mobiliari.