Ana Rosa, no et flipis

Estimada (o no) Ana Rosa Quintana. Em permeto el luxe d’escriure quatre línies per reflexionar sobre la teva vàlua com a professional de la comunicació després de la teva "gran" exclusiva d'ahir.

En realitat, desconec quins son els teus mèrits en aquesta professió, més enllà de ser coneguda per plagiar un llibre i que va haver de ser retirat del mercat. El que em deixa realment de pedra, és el teu narcisisme i afany de protagonisme barrejat amb una sorprenent capacitat per autoproclamar-te com la persona que ha posat fi a l’independentisme a Catalunya (m'estic descollonant només escriure-ho).

Aquestes afirmacions que ahir vas realitzar en el transcurs del teu programa matinal demostren un increïble desconeixement de la realitat catalana. És obvi que no has trepitjat Catalunya en ta vida per res més que promocionar el teu llibre (plagiat) i que t’agrada parlar de nosaltres senzillament per a dir mentides. Això t’ha portat a viure en una realitat paral·lela (o Matrix, com tant us agrada a dir als unionistes) on penseu que el moviment independentista s’ha iniciat i alimentat a través dels partits polítics.

Em sap greu, però si Puigdemont plega, vindrà algú altre. I si tanquen a la presó a tots els polítics de JuntsxCAT, ERC i la CUP, a Catalunya hi seguiran havent més de dos milions i mig d’independentistes. Estic segur que aquesta és una afirmació que no arribes a comprendre i és lògic. Del teu tarannà només se’n desprèn odi, rancúnia, fatxendaria i un tuf suprematista que riu-te’n tu dels neoconfederats nord-americans, fet que et porta a ser incapaç de veure, escoltar o analitzar el que realment succeeix.

Et poden les ganes, estimada Ana Rosa. Has passat per la història del periodisme com una professional mediocre i desitges poder-te retirar amb una gran exclusiva que et faci sortir als anals de la història. Aquesta nit hauràs anat a dormir pensant que la teva “gran revelació” (que no deixa de ser una parida de missatges privats), haurà produït el trencament del procés i la fi de la independència. No puc sinó sentir llàstima per tu i totes aquelles persones que es creuen les afirmacions que ahir vas fer en antena. Menció a banda es mereix el teu comentari de demanar perdó als televidents perquè els missatges publicats eren en català.

Des d’aquí, la meva recomanació és aquesta: Tagamet, Ulgarine, Opiren, Omeprazol Farmygel, Anagastra, Pariet i Ranitidina Farmygel. Escull el que més t’agradi, tots ells funcionen molt bé per a combatre la bacteria Helicobacter pylori, que produeix la coneguda úlcera d’estòmac i que ben aviat en seràs víctima quan t’adonis del ridícul espantós que has fet.