Xuclà es compromet a reclamar a Madrid la construcció de les variants de l'Eix pirinenc al Ripollès

El candidat de CiU diu que reclamarà que les estacions en desús de Renfe a Ripoll puguin tenir usos socials

Xuclà també ha donat a conèixer altres compromisos de Convergència i Unió per a la comarca. En concret ha esmentat l'Estació Nova que, per CiU, "està deixada de la mà de Déu pel govern central" i que el candidat defensa que podria acollir iniciatives empresarials del sector privat. A més, Xuclà també ha proposat que l'actual estació podria acollir, en el primer pis, usos socials per a joves.

En el mateix sentit, el candidat de CiU també ha criticat que la caserna de la Guàrdia Civil "estigui infrautilitzada". Per Xuclà, caldria fer "cau i net" i dedicar aquesta instal·lació a altres usos. "Cal ajustar la dimensió dels edificis a la presència real de la guàrdia civil a la comarca", ha declarat.

Xuclà ha remarcat que es tracta de "compromisos concrets" que la formació adquireix amb la comarca. El candidat ha demanat als ciutadans que, "si volen que es converteixin en realitat", votin a CiU en les properes eleccions. "Ens hi juguem el tot pel tot", ha manifestat.

Xuclà ha visitat la comarca del Ripollès acompanyat de l'alcalde de la capital, Jordi Munell, que ha declarat que Catalunya "només serà respectada" si CiU aconsegueix quedar número 1 en representació a les urnes.