Sáez avala la decisió de Chacón de retirar el polèmic vídeo sobre les retallades en sanitat

El cap de llista del PSC per Girona defensa que el missatge de fons és l'adequat perquè "les dretes estan desmantellant el sistema públic"

Àlex Sáez està d'acord amb la cap de llista del PSC a Barcelona, Carme Chacón, que la millor opció és retirar aquest vídeo que ha despertat el malestar entre els professionals de la medicina. El candidat per Girona ha assegurat que aquesta no ha estat "mai" la intenció del partit que l'únic que buscava era fer arribar de forma "directa" un missatge molt clar: que les retallades passen factura i que el "desmantellament" de la sanitat pública portarà conseqüències.

"Nosaltres, des de Girona, hem fet un altre tipus de vídeo de campanya", ha explicat Sáez que admet que se sent "més còmode" amb un estil diferent de vídeos que busquen transmetre el missatge sense tanta duresa. "Hi ha vídeos que agraden més i vídeos que agraden menys, però sí que em sento més còmode amb altres vídeos", ha admès el candidat.

Tot i això, ha insistit amb la idea que el vídeo transmet un missatge real, que és que l'estat del benestar està en "perill" perquè "les dretes" l'estan "desmantellant des dels governs". A més, també ha justificat que en aquesta campanya el país s'hi "juga molt" i cal mobilitzar els votants, molt aletargats, i evitar que qui acabi guanyant sigui l'abstenció. "El nostre gran adversari, a banda de CiU i el PP, és l'abstenció", ha conclòs Sáez.