La gossa Kira de la Policia de Girona descobreix 3,7 kg de marihuana dins una maleta

El propietari de l'equipatge va deixar la bossa al bus i va marxar

La gossa Kira de la Policia Municipal de Girona ha descobert 3,7 quilos de marihuana ocults dins una maleta. La gossa, una llauradora que actualment està en període de formació, feia una ronda per l'estació de busos de la ciutat el dilluns passat i va marcar una maleta com a sospitosa de contenir substàncies estupefaents.
Els agents, després de fer diverses gestions entre els passatgers que esperaven el bus que anava cap a Estrasburg, no van localitzar el propietari de l'equipatge, que havia marxat. Llavors els policies van demanar la llista dels passatgers i es van adonar que faltava una persona.
 
Davant de testimonis van obrir la maleta i van observar que duia un embolcall amb marihuana. Un cop pesat, es va comprovar que superava els 3.700 grams.

Posteriorment, els agents van fer gestions per identificar i localitzar un jove veí de Salt com la persona sospitosa de ser el propietari de l'equipatge i la substància. Finalment el van citar a declarar i han enviat les diligències al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.