Troben mort el jove desaparegut a l'interior del tot terreny enfonsat a la séquia de Sils

El noi tenia 20 anys i era de Lloret de Mar

Els equips d'emergència han els cos del jove desaparegut la matinada del divendres a l'interior del vehicle tot terreny localitzat aquest dissabte al matí enfonsat a la séquia de Sils. Els Bombers han informat que correspon al noi de 20 anys de Lloret de Mar i segons les primeres hipòtesis, el noi hauria caigut accidentalment al canal, que tenia un cabal més alt de l'habitual com a conseqüència de les pluges.

El dispositiu ha localitzat el vehicle enfonsat un metre i mig, amb portes i finestres tancades, i ha estat necessari que una grua de gran tonatge el remolqués. Un cop fora s'ha comprovat que a l'interior hi havia un cos.

El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest divendres després que un amic seu truqués als serveis d'emergències a les quatre de la matinada per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la Sèquia

Els equips de rescat han localitzat el vehicle en una zona molt enfangada a l'altura del polígon industrial Puigtió. En baixar el nivell de l'aigua, que havia arribat fins als quatre metres per les darreres pluges, el cotxe ha començat a sobresortir, segons han informat els Bombers. Una grua de gran tonatge s'ha encarregat de treure'l de l'aigua, mentre que una més petita l'ha remolcat.

La recerca del jove s'havia reprès aquest matí, després que ahir s'hagués de suspendre en fer-se de nit. En les tasques han participat dotacions terrestres dels Bombers, GRAE subaquàtics, GRAE de muntanya, Mossos, policia local, el Servei d'Emergències Mèdiques i ADF.