Reprenen la cerca del jove de 20 anys desaparegut a Sils

Busquen prop d'una séquia desbordada

Els efectius d'emergències han reprès aquest matí la recerca del jove de Lloret de Mar de 20 anys que va desaparèixer la matinada d'ahir per la zona de la séquia de Sils.

El dispositiu compta amb set dotacions terrestres dels GRAE i unitats subaquàtiques dels Bombers juntament amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, ADF i voluntaris. L'helicòpter està operatiu, però no pot treballar per boira.

El punt de coordinació s'ha instal·lat a prop del mas on els jove estava de festa amb els seus amics. Segons explica el sotsinspector de Bombers, la hipòtesi amb la que es treballa és que cap a les tres de matinada va abandonar la casa per dirigir-se a una discoteca de la zona. "Al cap de deu minuts va trucar un amic que estava en problemes i tot apunta que el lloc on s'haurien produït els fets deu ser molt proper al lloc de la festa", afegeix Mas.

La recerca ahir es va fer per aire (un helicòpter va pentinar la zona durant el matí), terra i aigua i es es va mantenir fins a la nit. En total, hi havia sis dotacions de Bombers i una vintena de persones del GRAE i ADF així com Mossos. En el mateix dispositiu s'ha ofert un servei de suport psicològic als familiars del jove.