Una empresa negocia quedar-se amb el cinema Las Vegas de Figueres

Ventura Pons ja ha acomiadat a la majoria de la plantilla

Negociacions per evitar el tancament definitiu del cinema Las Vegas. L'equipament té problemes des de fa temps i el passat mes de setembre ja va haver de tancar per falta de personal, després que els treballadors denunciessin que no cobraven. Segons ha pogut saber aquest diari, l'empresa hauria acomiadat la majoria de la plantilla i aquest mes de novembre ja no ha obert.

Ventura Pons va reobrir l'històric cinema l'abril de l'any passat amb l'objectiu de projectar-hi pel·lícules en versió original i allunyades de les grans cartelleres. L'Ajuntament hi va aportar 350.000 euros per fer front a la reforma de les instal·lacions a través d'un conveni amb el promotor.

En una entrevista a TV3 el mes de setembre, però, Pons va admetre que el tancament estava sobre la taula. De fet, el cineasta ja va haver de clausurar un altre dels cinemes que havia recuperat a València, també anomenat Las Vegas, per falta de públic.

Davant d'aquesta situació, fa setmanes que l'Ajuntament ha intensificat les negociacions amb l'empresa i diversos promotors de cinema per intentar desencallar la situació. Segons les fonts consultades, n'hi hauria un disposat a assumir el traspàs del negoci. A hores d'ara, s'està perfilant els detalls de l'operació i s'espera que es pugui desencallar en les properes setmanes.