El cinema Las Vegas de Figueres finalment obté la llicència i obrirà dijous vinent

L'equipament projectarà la pel·lícula 'Han Solo: una historia de Star Wars'

El cinema Las Vegas de Figueres reobrirà dijous vinent després d'acabar les obres que tenia pendents i obtenir la llicència municipal. L'equipament ja té la instal·lació elèctrica definitiva i tornarà a obrir portes amb la projecció de la pel·lícula 'Han Solo: una historia de Star Wars' a la sala principal, amb capacitat per a uns 500 espectadors. L'espai es va inaugurar el passat 6 d'abril amb un permís especial.
 
Ho va fer amb l'estrena mundial del film 'Miss Dalí', la darrera pel·lícula del seu promotor, Ventura Pons. El cinema, però, funcionava amb un generador elèctric i tres de les quatre sales no estaven acabades. Per això, van anunciar que tancarien i tornarien a obrir el 20 d'abril. I així ho van fer, tot i que no disposaven del permís d'obertura definitiu. Per obtenir-lo, calia obrir una rasa al carrer per acabar la instal·lació elèctrica i aconseguir, així, el permís definitiu. La Guàrdia Urbana va aixecar acta de l'incompliment després d'inspeccionar l'establiment i els seus promotors van anunciar que el tancaven fins que haguessin resolt el problema.
L'espai té capacitat per a prop de 800 persones i la reforma ha suposat una inversió d'1,7 MEUR, 350.000 dels quals provenen d'una aportació municipal. S'hi projectaran pel·lícules en versió original i subtitulades en català.