Enric Millo encapçalarà la llistes del PP a Girona les properes eleccions generals

Alejandro Fernández i José Ignacio Llorens ho faran a Tarragona i Lleida respectivament

La confecció de les llistes pel 20-N està en marxa. Els populars ja han anunciat que Fernández Díaz serà la cara visible del partit i ara es comencen a conèixer els noms dels caps de cartell de les altres tres circumscripcions. Fonts del PP han explicat que a Tarragona es confirmaran les sospites i el portaveu dels populars a l'Ajuntament tarragoní, Alejandro Fernández, serà el candidat al Congrés dels Diputats. Fernández arriba a aquest moment polític sent també membre de la Diputació i president provincial del PP de Tarragona. Entre 2003 i 2005 havia estat president de Noves Generacions de Catalunya i de 2003 a 2007 va exercir de tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tarragona. 

A Lleida el cartell electoral del 20-N serà el mateix que quatre anys enrere. L'històric popular José Ignacio Llorens repetirà com a cap de llista a la Cambra Baixa per la circumscripció lleidatana. Arctualment, Llorens és membre de la direcció provincial del partit i diputat al Congrés, on la darrera legislatura ha participat sobretot en la comissió d'Agricultura. Anteriorment, havia format part de l'equip de la Subdelegació del govern espanyol a Lleida durant els mandats de José Maria Aznar. 

A Girona és, possiblement, on més verda està la capçalera de la llista. La decisió està pressa, l'oferta a sobre de la taula i la predisposició de l'escollit existeix. La direcció catalana del partit vol que l'actual portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ocupi el número u al Congrés per Girona. Tot i que sembla que res canviarà i que Barcelona insisteix que serà ell, a les comarques gironines encara hi ha qui no dona per fet el nomenament. Amb tot, de moment cap altre nom sona entre les altes esferes populars per encapçalar la llista de Girona. 

D'altra banda, i un cop tancada i anunciada la candidatura de Fernández Díaz, la direcció catalana del partit centra els seus esforços en buscar una dona perquè pugui fer tàndem amb ell ocupant el número dos de la llista per Barcelona. El que sí sembla bastant clar és que, si Rajoy no ho impedeix emportant-se'l a la candidatura per Madrid, el número tres del PP per Barcelona serà Jorge Moragas. Diputat i una de les mans dretes de Rajoy, Moragas va ser també un dels populars que va sonar per ocupar el cap de llista del PP català per les eleccions del 20 de novembre.