Sanjosex posarà demà el fermall d'or a la cinquena edició del Gastromusical del Molí de l'Escala

El prestigiós xef Jordi Jacas posarà colofó amb un menú 100% empordanès · Últimes entrades a la venda

Recuit de Fonteta amb anxoves de l’Escala i herbes de marge de primer plat seguit de Porquet de La Bisbal amb tòfona d’estiu i, de postres, New Bisbalenc. Aquest és el menú que Jordi Jacas, propietari del restaurant el Molí de l'Escala i organitzador del Gastromusical té previst presentar demà a la darrera nit de festival. Seguidament es comptarà amb l'actuació de l'artista de la Bisbal, Sanjosex, que interpretara alguns dels temes del seu nou treball titulat "Al marge d'un camí".

Sanjosex pujarà a l’escenari amb la guitarra i, acompanyat per Miquel Sospedra -baix- i Pep Mula -bateria-, interpretarà la seva particular i personal música pop en un ambient pròxim i recollit. La intimitat i la proximitat amb els artistes són dues de les claus del Gastromusical i precisament una de les novetats d’aquesta edició és l’espai Còctel-Sapore on, després del concert, els espectadors poden conversar amb els artistes i prendre tranquil·lament una copa. Es tracta d’una oferta que ha estat molt ben acollida per part del públic assistent a aquesta cinquena edició del festival.

Fundació Oncolliga
 
L’espai Còctel-Sapore també és l'escenari del sorteig a favor de la Fundació Oncolliga Girona, una altra de les novetats del Gastromusical 2011. Durant l'aperitiu de benvinguda els asistents poden adquirir números mitjançant una donació voluntària que va directament a Oncolliga. Després del concert es fa el sorteig dels següents productes: Una samarreta del FC Barcelona firmada per tots els jugadors, un cap de setmana a l'hotel-balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm, un paquet gastronòmic d'El Molí de l'Escala per a dues persones que inclou un sopar, l’allotjament, un esmorzar i un dinar al nou restaurant Grids com també dues entrades per al proper concert del Gastromusical.

Entrades a la venda

Encara queden unes poques entrades a la venda per poder assistir a la cloenda del festival Gastrumusical de demà. Els interessats en fer una reserva només s'han de posar en contacte amb el restaurant el Molí de l'Escala.