La de demà és la tercera vetllada del Gastromusical, el festival que fusiona música i gastronomia i que organitza per cinquè any consecutiu el restaurant Molí de l’Escala. Per aquesta edició ja hi ha passat Lídia Pujol, Costa 59 i Toti Soler i les properes setmanes hi actuaran Joan Chamorro amb Andrea Motis i Sanjosex. L’originalitat del Gastromusical està en el fet que el cuiner Jordi Jacas ofereix cada nit un menú exclusivament dissenyat i adaptat al perfil de l’artista. Un sopar pensat perquè els plats que se serveixen traslladin a l’origen geogràfic o a l’estil musical de l’intèrpret.
El menú que acompanyà l’actuació de Mikel Erentxun porta el nom de Tradició basca / sensacions i consta de:
El menú que acompanyà l’actuació de Mikel Erentxun porta el nom de Tradició basca / sensacions i consta de:
1r plat: Pastís de cabracho
2n plat: Chuletón de vaca vella de l’Imanol
Postres: Postres de les sensacions
2n plat: Chuletón de vaca vella de l’Imanol
Postres: Postres de les sensacions
L'espai còctel-sapore
Després d’aquest sopar Mikel Erentxun pujarà a l’escenari i el públic es deixarà emportar per una música que el mateix intèrpret ha definit com una col·lecció de sensacions. La intimitat i la proximitat amb els artistes són dues de les claus del Gastromusical i precisament una de les novetats d’aquesta edició és l’espai Còctel-Sapore on, després del concert, els espectadors poden conversar amb els artistes i prendre tranquil·lament una copa. Es tracta d’una oferta que ha obtingut una gran acollida com s’ha pogut comprovar amb els concerts de Lídia Pujol i Costa 59 i de Toti Soler.
Col·laboració amb la Fundació Oncolliga
L’espai Còctel-Sapore també és l'escenari del sorteig a favor de la Fundació Oncolliga Girona, una altra de les novetats del Gastromusical 2011. Durant l'aperitiu de benvinguda els asistents poden adquirir números mitjançant una donació voluntària que va directament a Oncolliga. Després del concert es fa el sorteig dels següents productes:
• Una samarreta del FC Barcelona firmada per tots els jugadors
• Un cap de setmana a l'hotel-balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm
• Un paquet gastronòmic d'El Molí de l'Escala per a dues persones que inclou un sopar, l’allotjament, un esmorzar i un dinar al nou restaurant Grids
• Dues entrades per al proper concert